Jawatan Kosong daripada SPNT

March 09, 2010 by
Assalamu'alaikum dan Selamat Petang semua...

Dengan hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.
Dimaklumkan berkenaan iklan jawatan daripada Pejabat Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu dilampirkan...

Aaa bagi yang saper-saper yang belum ada kerja, yang kena buang kerja, yang akan dibuang kerja, yang akan diberhentikan kerja, yang akan ditukarkan kerja ke tempat jauh seperti Sabah dan Sarawak... Aaa cepat-cepatlah isi borang jawatan kosong ni manalah tahu kot-kot ada rezekikan, sekurang-kurangnya bleh interview tu dah kira bagus dah daripada tak isi lansung borang... ker guana... Aku ni bukan along, aku cuma nak tolong haha... ok bro mung klik pada link dibawah ni ya... semoga success...

https://docs.google.com/fileview?id=0BwEqD9uvw1B0MTUzNmJkNGUtYWM4OC00ZmEyLThhYTUtMTgxNDBkNTk0MGJl&hl=en

Sekian, terima kasih...

Blog List

Comment

Recent Comments Widget by Jom Bina Belog