Wajah ahli baru Club Siakappaka

March 30, 2010 by
Assalamu'alaikum semua...

Alhamdulillah...
Di sini aku ingin memperkenalkan ahli baru club kami (Club siakappaka)...

Aaa inilah wajah baru anak kecil Tengku Muhammad Aakif Haziq Bin Tengku Ahmad Fairus namanya...

Yang dilahirkan pada 29 Mac 2010 bersamaan 13 Rabiulakhir 1431H, masa 5.05am, berat 2.88kg...

Sedap namanya yang membawa maksud Muhammad(yang terpuji), Aakif(beriktikaf), Haziq(golongan cerdik pandai)...
Anak kecil ini adalah anak sulong kepada hasil perkahwinan antara Tengku Ahmad Fairus(Joran Baru) dengan Pn. Sabrina Othman yang telah mendirikan rumah tangga pada 27 Dis 2008...

Di sini aku sertakan juga gambar perkahwinan mereka... hehe siap masuk dalam TV lagi... siaran lansung lagi...

Aaa... di bawah ni pula gambar kami dengan sipengantin yang tersenyum simpul tapi time ni Joran Baru belum nikah lagi tengah tunggu Tok Kadi datang... kecut perut sipengantin time ni... hahaha...
Kecut perut punya pasal hisap rokok tak sampai seminit dah habis dengan puting-puting rokok sekali... cemas punya pasal... hish hish tak patut tak patut...

Ku perkenalkan lagi... di sebelah kanan sipengantin itu adalah Topa/Stopa, di sebelah kiri Joran Baru pula adalah Partner(Hadi)...

Aku plak tak ada pasal time ni lah aku jadi potong kelapa eh silap Photo Grapher...

Apa-apa pun di kesempatan ini kami selaku ahli Club Siakappaka mengucapkan Tahniah bebanyak-banyak kepada Fairus(Joran Baru) dan isterinya yang telah mendapat cahaya mata yang pertama...

Tahniah diucapkan sekali lagi... salam...

0 comments:

Blog List

Comment

Recent Comments Widget by Jom Bina Belog