Glopac - One Heart One Family

Sunday, March 20, 2011 ·

Kenapa Pilih Minyak Pelincir Glopac?

* Teknologi penjimatan minyak yang terkini.
* Kestabilan terhadap haba yang tinggi.
* Prestasi yang bagus pada suhu yang tinggi dan juga pada suhu rendah.
* Kestabilan terhadap tindakan kimia.
* Kadar evaporasi yang rendah.
* Tahan terhadap oksidasi, suhu tinggi dan masalah "sludging"
* Kurang kehausan untuk operasi enjin yang effisien.
* Jangka hayat yang panjang dapat menjimatkan kos dan mesra alam sekitar.

* Jimat Petrol Sehingga 30% 

* Percuma Insuran Kemalangan Peribadi (PA) untuk pembelian minyak enjin GB7000,,GB9000, DIESEL KING, Nilai PA dari RM10,000 hingga RM200,000 Tertakluk kepada syarat-syarat...

* Insuran Liabiliti Produk RM3,000,000.00 

Jenis:
1) GB5000 Minyak Pelincir Galian SAE 20W-50 API SM/CF = RM78.00 

2) GB7000 Minyak Pelincir Semi-Syntetik SAE 10W-40 API SM/CF = RM108.00  

3) GB9000 Minyak Pelincir Syntetik SAE 5W-40 API SM/CF = RM216.00

4) DIESEL KING Minyak Pelincir Semi-Syntetik SAE 20W-50 API CF-4/SG = RM138.00

5) GB NANO Engine Multivitamin 150ml = RM25.00
           * Meningkatkan kuasa dan prestasi enjin.
           * Menjimatkan penggunaan minyak.
           * Mengurangkan deposit karbon.
           * Mengurangkan kehausan dan geseran.
           * Enjin yang lebih sejuk dan senang dihidupkan.
           * Membersihkan injector, palam pencucuh, karburetor, saluran dan pam minyak.
           * Meningkatkan hayat enjin, injector dan pam minyak.
           * Mengurangkan asap dan pencemaran alam sekitar.   
Penggunaan: Campurkan 5ml GB Nano untuk setiap 10 liter Petrol/Disel. Contoh: Campurkan 25ml GB Nano untuk 50 liter Petrol/Disel. 

Demo Glopac:

http://glopacoil.blogspot.com/ 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Message

Komen Terkini

    Recent Comments Widget by Jom Bina Belog

Logo

Logo
    Ya Allah tambahkanlah bagi kami rezeki yang banyak lagi halal, imam yang benar, ilmu yang bermanfaat, kesihatan yang elok, kecerdikan yang tinggi, hati yang bersih dan kejayaan yang besar dunia dan akhirat. Ya Allah terima kasih atas kehidupan kami, nafas kami, rezeki kami & segala2nya yang kau limpahkan kepada kami, kami mohon seandainya kami tak memiliki cukup waktu untuk membahagiakan orang tua kami, adik-beradik kami, jiran2 kami, sahabat2 kami dan orang2 yang kami sayang, satu pinta kami bahagiakan mereka dengan kasih sayangMu, berikan juga kami kekuatan untuk menghadapi hari2 kami. Ya Allah menangkanlah perjuangan saudara-saudara kami di Libya, Syria, Yaman, Mesir, Tunisia, Afganistan, Iraq, Palestine, Myanmar dan di seluruh dunia tumbangkanlah musuh-musuhMu yang telah menindas mereka. Aaminn... "Sesungguhnya, solatku, ibadahku, hidup dan matiku, aku serahkan hanya kepada Allah Ta'ala yang mentadbir seluruh alam. Sekali-kali tidak ada selain bagi-Nya; dan dengan demikian aku diperintahkan, dan aku adalah dari golongan orang-orang Islam" Demikianlah sebahagian dari ikrar kita terhadap Allah Ta'ala lima kali sehari. Justeru itu berhati-hatilah dengan ungkapan kata kita. Kerana sesungguhnya kufur terhadap Allah Ta'ala bilamana kita mengeluarkan kata-kata hidup dan mati kita adalah selain kepada Allah Ta'ala.
    Barangsiapa yang mengerjakan amal soleh, baik laki-laki maupun perempuan dalam keadaan beriman, Maka Sesungguhnya akan Kami berikan kepadanya kehidupan yang baik dan Sesungguhnya akan Kami beri balasan kepada mereka dengan pahala yang lebih baik dari apa yang telah mereka kerjakan”. (Q.S.An-Nahl (16) : 97).
    Sabda Rasulullah Sollallahhu'alaihiwasallam: “Barangsiapa yang berselawat ke atasku dengan sekali selawat nescaya Allah Ta'ala akan berselawat ke atasnya sepuluh kali”. (HR Muslim)... Sudahkah anda mencintai dia?Menyintai siapa??Dia ialah Rasulullah Sollallahhu'alaihiwasallam,Nabi junjungan kita.Seorang hamba dan kekasih Allah Ta'ala yang senantiasa mengangkat tinggi darjat kita sebagai ummatnya,yang senantiasa memuliakan diri kita sebagai ummatnya,yang senantiasa menangis,risau akan nasib diri ummatnya apabila beliau sudah tiada,akan tetapi,apa yang telah dan akan kita lakukan terhadap apa yang telah Baginda lakukan?sangat-sangatlah jauh terasa akan diri ini,tertinggal jauh untuk menyayangi dan mencintai diri Baginda yang Agung.Mengalir air mata ini, bahawa diri ini,sudah mula lupa untuk mencintai Dia.

Follow by Email

Advertisement

Kopi Mineral

Bio Aura

Visitors & Followers

Profile Siakappaka

My photo
Blog memancing, mengenali spesies-spesies ikan & utility fansite
widgets